Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zastrašují mě kvůli článkům, psali mi o Praze před výbuchem

Během dubna 2013 jsem se po roční pauze zase dal do psaní a psal jsem tentokrát hlavně o počasí. Budete divit, ale dneska, když píšete o počasí, měli byste se připravit na to, že možná budete muset čelit různým druhům zastrašování. V tomto článku jen shrnu některé případy z internetových diskusí, kde je určitá míra zastrašování zřejmá. Nebudu řešit ulici...

„Věra“ z Gnosis9.net mi vysvětluje, že jsem brouček proti lidem v pozadí

Z diskuse pod tímto článkem. Uvádím i s předešlými příspěvky, aby byla zřejmá posloupnost reakcí. Kdo si chce vyhledat hned to nejdůležitější, ať si níže najde první příspěvek od "Věra":

Autor: Pardal

Márty, už je to tady, Dnes mi nízko nad hlavou na zahrádce přeletěly postupně 3 Grippeny. Předpokládám, že sypaly chemtrails.
STOP GRIPPENIŽENÝRING!!! (Pozn. autora článku: To je blábol, co... Pán si to záměrně plete se slovem „geoinženýring- vlastně vědní obor, zabývající se řízenými úpravami počasí.)
Budu se muset obrátit na pana Krejčího, kde mi udělají chemický rozbor salátu, až doroste. A večer mě bolela hlava, což dlouho nepamatuju. Prostě bordel v počasí a ještě k tomu extrémy počasí v Evropě, nějaký modrý pruh na mapě. Dřív se tomu říkalo aprílový počasí, a když bylo zima bral se na práci venku kabát. Dnes je jiná doba, když už jít ven, tak rovnou na manifestaci třeba proti počasí.

Autor: Jaroslav Krejčí

Pane Pardale, proč jste nijak neodpověděl na tento příspěvek: http://hledani.gnosis9.net/comment.php?akce=fullview&cisloclanku=2013040013#kom31994Neberete vážně, když si někdo pamatuje, jak rád chodíte do lesů (podle vašich vlastních slov v komentářích) a pomyslí na vás, když zveřejňuje něco o stromech? Nikdy jste v životě neslyšel nic o důležitosti LÁSKY nebo SOUZNĚNÍ, nikdy jste to nezkusil?
Umíte jenom v jiných příspěvcích "chytře kecat" o Bohu i Lásce a sám s Tím žádný vztah nemáte?
Umíte jen kritizovat všechny tak zvaně "nevhodné" články, které jdou zpochybňovat čím dál míň; a to i v případech, kdy nemáte argumenty?
"Mnou všechny věci počínají a ke Mně se všechny věci vracejí. Moudří lidé Mě oslavují a uctívají celým srdcem, neboť věří, že jsem zdrojem všech věcí a že všechny věci žijí ve Mně."
Bg. 10:8

Autor: Pardal

Pane Krejčí, myslíte že bych mohl bych smysluplně odpovědět, když píšete ne mně ale panu Liborovi: "Libore, prosím, tu 2. část zveřejni ihned, jak to bude možné. I kvůli panu Pardalovi, který tak rád chodí do lesů..."
2. část, to je poslední článek o počasí nijak neraguje na Vaše fotografie srkovývh vrcholků ani moje pocházení v lesích, takže není na co reagovat. Jak jsem psal, lesy byly chemicky emisemi poškozeny ¨daleko víc v 70. a 80.letech a i přes Vaše varování před chemtrails je to nyní lepší. Klidně si myslete, že je to tím, že >doma< meditujete Hare Krišna.
Píšete úlety: "Nikdy jste v životě neslyšel nic o důležitosti LÁSKY nebo SOUZNĚNÍ, nikdy jste to nezkusil? Umíte jenom v jiných příspěvcích "chytře kecat" o Bohu i Lásce a sám s Tím žádný vztah nemáte? Umíte jen kritizovat všechny tak zvaně "nevhodné" články, které jdou zpochybňovat čím dál míň; a to i v případech, kdy nemáte argumenty?"
Takže argumenty Vám definitivně došly. Jak jste přišel na to, že nemám vztah k Bohu, to jste asi mé příspěvky nečetl. Kritizuji ty, kteří šíří neomalené bludy. Kritizoval jsem Vaše superstránky k roku 2012, za každým rohem Transformace. Sám se k tomu už neznáte, abyste napsal- byly to nesmysly, stejně jako chemtrails.
Píšete ." Bylo by na místě se nějak ozvat, když už existuje tolik dalších důvodů, proč být nespokojený se současnou vládou (nebo vládami). "
Myslíte se ozvat proti údajné manipulaci s počasím. Ozvěte se a neřešte to se mnou, ale s vládou nebo třeba s NOAA, kteří místo aby varovali před chemtrails si píšou články o počasí a klimatu, které tady pak vykládáte. Zavrtěla se oblačnost = bordel s počasím , to vydá na 1.+2. díl.

Autor: Jaroslav Krejčí

Jste zábavný hlupáček...

Pozn. autora článku: Nyní se to teprve vyhrotí do zajímavých rozměrů...

Autor: Věra

Pane Krejčí, hlupáček jste Vy....a nikoliv zábavný.

Autor: Jaroslav Krejčí

Kdybych nebyl hlupáček "zábavný", tak mi to přece žádný provokatér do žádné diskuse na iDnes.cz ani Gnosis9.net nepíše!
Nemůžu už psát ani o počasí? Vždyť tenhle měsíc rozebírám víceméně jenom počasí. Nic víc. Před tím jsem rok nic nenapsal. Všechny ostatní "zvrácenosti" letos neřeším. Těch "citlivých", "nevhodných" témat, o kterých by se dalo psát, je nekonečné množství. Jenže mě od malička bavilo počasí, a tak teď píšu o počasí. Jde to pochopit?
Můžu si zajít pro zeminu?

Autor: Věra

Pane Krejčí,
....vzdělaný zralý muž, který zde diskutuje pod nickem "Pardal" je jedním z těch, kteří to mají v hlavě dobře srovnané a ví /na rozdíl od mnohých/ o čem mluví.
Jestliže takového člověka nazve dvacetiletý CUCÁK "zábavným hlupáčkem", pak si ten cucák zaprvé nevidí do huby, a zadruhé by se měl vrátit do základky a začít znovu, od "kašičky".
O počasí pište klidně dál, nenechte se rušit, a pro ten humus si zajít můžete samozřejmě taky, jen ho prosím vás netruste pod nohy lidem, kterým nesaháte /zatím/ ani po kotníky.

Autor: Jaroslav Krejčí

Já si tu nepotřebuji zvyšovat ego a útočit na Pardala kvůli tomu, že mě mrzí, že nejsem starý. Ego je překážka; čím je větší, tím je to horší. Já jen píšu, co ostatní mě i jinde, a píšu to Pardalovi, protože - on ví, co si o něm myslím. Nejen o něm.
Přece, ta tučně zvýrazněná poznámka o zemině, která se na první pohled jeví jako úplně zcestná a pitomá, něco znamená...

Na iDnes.cz (den před výbuchem plynu v Praze) nevíte, jestli diskutér píše o prahu u dveří nebo o hlavním městě Praze

Následující reakce je z diskuse pod článkem, který má název „Bordel v počasí (2): Příroda už zřejmě reaguje...“ Příspěvek se zdá být zcestný a nesouvisející od začátku do konce, ale některé části jsou vyloženě překvapivé:

Autor: Mojmír Roden

Zde jde o tzv. fenomén prahu, což je určitý předěl a poznávání určitých skutečností a jevu. Zde tento práh má jméno a to konspirační. Jinak řečeno v člověku se začne projevovat tento tah a potřeba a tím podvědomě k sobě přitahuje podobné skutečnosti až do momentu, kdy pozná že něco nehraje a je "nucen" poznat hlouběji celý ekosystém až do doby prohlédnutí. Těch prahu je mnoha vedle konspiračního, je zde práh samaritánství a spasení, atd. Proti těmto nastavením pak nemá cenu "bojovat" neboť zde zatím proces není ukončen a prohlédnut.Vždy se po nějaký čas ve společnosti vzedme vlna těchto lidiček a vzniká třeba fenomén roku 2012.

Tyto PRAHY se vytváří v procesu lidské duševní puberty, jež není celoplošná, je to osvobozování se od vlivu společnosti a jejich dogmat a zjišťuje se jak je mnohdy až DESTRUKTIVNÍ, COŽ MÁ I SVŮJ ÚČEL …

Pozn. autora článku: Příspěvek byl vložený 28.3.2013 v 8:37 hodin. O více než 24 hodin později zažila PRAHA DESTRUKTIVNÍ výbuch, který možná opravdu měl svůj účel...

Na mém Facebooku se pro změnu píše o plynu – ani ne hodinu před výbuchem v Praze

Autor: Jaroslav Krejčí

To je krásné ránko. Slyším zpívat ptáčka, vklídku si zpívá, krásně se kouká. Všichni mu jsou ukradení, jede si svoji notu a zlepšuje sobě i všem ostatním bytostem náladu. Jsou to inteligentní tvorové, ta zvířátka. Ale copak to dýchají?

Autor: Marek Příložný

i mě sem tam připadá že jsme v obrovský plynový komoře

Autor: Jaroslav Krejčí

To jen vám, já o plynu nic nepsal. Maximálně náznakem o chemii ve vzduchu, ale slovo "chemie" taky nepadlo. Napsal jste to chvíli před výbuchem v Praze. Na iDnes zase nějaký trotl den nebo dva před tím výbuchem do diskuse pod mým článkem psal něco Caps Lockem o "PRAZÍCH" (něco jako u dveří dole), ale dohromady byly ty výrazy snadno zaměnitelné za "Praha". Tak nevím, jestli vy vidíte do budoucna, protože na to máte intuici - nebo proto, že jste ten bordel udělali VY. Jsem zvyklý přemýšlet a vím, že někdy se podobné schválně vyvolané incidenty politikům hodí, aby prosadili svoje plány nebo očernili kecající poddané... Já v Praze nebyl, nemůžu soudit... Ale všiml jsem si, že tam taky jezdí devítka. Zatímco já brzy vydám další článek a jdu si vesele pro diskreditaci a očerňování od provokatérů... Ach to zastrašování, člověk nemůže už psát ani o počasí...

Vlákno facebookové diskuse je tady.

Pozn. autora článku: V Děčíně jezdím nejčastěji autobusem č.9, pod článkem na iDnes.cz mám PRAHY a kameraman TV Prima na místě neštěstí krátce zabral tranvaj č.9 – cíl „Spojovací“...

Tak nevím. Něco se na mě chystá? Mediální pomlouvačná kampaň? Bude ze mě zničehonic terorista? Vždyť je jedno, že já ve svých článcích i v nejbližším okolí vždy vystupoval proti násilí...

TENTO ČLÁNEK NENÍ POSLEDNÍ.

Autor: Jaroslav Krejčí | středa 1.5.2013 17:55 | karma článku: 8,29 | přečteno: 1067x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

Alergie, alergici a jejich jarní (nebo celoroční) problémy

Když zrovna nemám lék proti alergii, a chci být "obrněn" tímto lékem, zcela výjimečně to řeším tímto nouzovým způsobem - ke kterému jsem se musel uchýlit jen jednou za svůj dosavadní život.

26.4.2014 v 18:38 | Karma: 7,02 | Přečteno: 605x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Malost, velikost, výsledek, příčina, životní příznaky a materiály..

Zrovna nevím, jak jinak nadepsat tento článek. Nějak se stalo, že mne védský Šrímad Bhágavatam, s tím, jak jej dál a dál studuji, začal automaticky poutat k dalšímu studiu. Proto nyní nadepisuji článek takovým poněkud neurčitým nadpisem. Šrímad Bhágavatam je natolik silná kniha, že obsahuje vysvětlení duchovních principů a zákonů - vytvořených Nejvyšším Bohem - do takové míry, že vlastně shrnuje všechny oblasti našeho života do takové jakoby "kostky" a dává tomu různá pojmenování a přirovnání. To je také jeden z důvodů, proč mne Šrímad Bhágavatam tak upoutal.

16.4.2014 v 22:39 | Karma: 5,93 | Přečteno: 349x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Spletitá krize na Ukrajině

Na jedné straně je plyn, za který nebylo zaplaceno. Na straně druhé extremisté, kteří používají mnoho násilí i tehdy, když byli varováni. Pak je tu určitě i ten aspekt, že státy, které jsou v krizi jakkoliv zúčastněné, hledají určité záminky, jak z krize vytěžit něco pro svůj mocenský prospěch.

15.4.2014 v 15:46 | Karma: 9,05 | Přečteno: 707x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Světové elity vytvářejí mlhavo

Když politik dělá špatné věci, které jsou někdy i proti lidskosti (anebo celému lidstvu), dělá všechno proto, aby pravda o jeho zvěrstvech nikdy nevyšla na povrch. Ale jak může kdo očekávat, že velké zločiny budou nějakým zázračným způsobem (nebo činnostmi coby výtvory jejich vlastních myslí) omilostněny? Ublížil-li politik coby vůdce společnosti nevinným lidem, jak může očekávat, že jeho činnosti zůstanou navždy neodhalené?

12.4.2014 v 22:22 | Karma: 9,49 | Přečteno: 635x | Diskuse| Politika

Jaroslav Krejčí

Ne, že bychom žili jen jednou. Rodíme se znovu a znovu.

Proč se celý život strašit, že existuje jen jeden život, po kterém nic není, když autoritativní Védy to nepotvrzují? Proč se těmito otázkami vážně nezabývat, když i kvantoví fyzici se existencí Boha a existencí paralelních vesmírů také vážně zabývají - a dochází k zajímavým výsledkům?

12.4.2014 v 14:08 | Karma: 8,39 | Přečteno: 703x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Bombardování Gazy si vyžádalo nejméně 13 obětí, Biden mluvil s Netanjahuem

29. dubna 2024  6:53

Izraelské bombardování tři domů ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy zabilo nejméně 13 lidí a zranilo...

Letní teploty ještě vydrží. Ochladí se až koncem týdne, kdy přijdou přeháňky

29. dubna 2024  6:33

V neděli meteorologové zaznamenali letní den, teplota ve středočeské Tuhani vystoupala k 25,5...

Soud začal řešit podvod století za 2,4 miliardy. Okradených jsou tisíce

29. dubna 2024  6:21

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Přijíždí německý prezident Steinmeier. Setká se s Pavlem, uctí oběti střelby

29. dubna 2024  6:03

Německý prezident Frank-Walter Steinmeier zahájí dvoudenní návštěvu Prahy. Na Pražském hradě ho...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.