Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vědci a média už otevřeně propagují manipulace počasí

Rozprašování síry z letadel prý pomůže proti globálnímu oteplování. Zdroj: iDnes.cz. A já jsem zrovna před měsícem psal, že jestliže někdy bude nutné oznamovat tyto experimenty s počasím lidem, tak globální oteplování bude první výmluva. No a je to tady!

Zdroj informace: Kontroverzní plán vědců: zmrazíme Zemi sírou rozprášenou z letadel

Já jsem do článku Bordel v počasí (1): Mraky jako ožralé, oblačnost se točí opačně, který jsem vydal v dubnu 2013, mimo jiné napsal:

Je přece zásadní otázka, nakolik vlastně je globální oteplování skutečný problém a do jaké míry výhodný zástupný problém, který se dá využít i k různým cílům, od kauzy s emisními povolenkami až třeba právě po ospravedlnění samotných útoků na zemskou atmosféru. Ostatně, jedním z údajných cílů chemtrails má být kromě účelové manipulace počasí právě i boj proti globálnímu oteplování, kdy uměle vysypané aerosoly v atmosféře mají zabránit slunečním paprskům, aby tolik zahřívaly Zemi.
Ale i kdyby to byla nakrásně pravda, proč to dělají, když GO vlastně nikdy nebylo oficiálně potvrzené a v posledních letech, jak je známo, už podle grafů k žádnému oteplení nedošlo - spíše naopak? V době, kdy je i mimořádně nízká sluneční aktivita a nedochází ani k oteplení, riskuje pár bláznů, že se pro změnu ochladí příliš. Vsadil bych se, že kdyby ta kauza s úpravami počasí praskla, tak výmluva na globální oteplování by byla to první, co by nám vypadlo z telky, z rádia, novin...

Omlouvání těchto experimentů globálním oteplováním je svým způsobem (pro vlády) dobrá promyšlená taktika a lidé, kteří problematiku manipulací počasí sledují, tento krok skutečně mohli s dostatečným předstihem předpovídat.

Celý svět je dlouhá léta zásobovaný strachuplnými teoriemi o velkém globálním oteplování. Ve školách se o tom děti učí, někdy o tom dělají projekty, podniky musí řešit povolenky, lidi mají strach z budoucího počasí (nebo klimatu)... Jsme prostě dobře psychologicky připravováni na to, abychom nakonec manipulace počasí sami schvalovali. Stačí, když se o nebezpečí globálního oteplování bude dlouho mluvit a současně se bude propagovat geoinženýring jako východisko. A přesně o tom je článek na iDnes.cz, na který tímto článkem reaguji! Článek obsahuje přesně tyto dva druhy „informací“: Zaprvé: Globální oteplování nás může zabít. Zadruhé: Vlády a vědci to vyřeší a všechny nás zachrání, když budou přetvářet atmosféru k obrazu svému. Ještě jednou na zmiňovaný článek přidávám odkaz: Kontroverzní plán vědců: zmrazíme Zemi sírou rozprášenou z letadel

Citace z článku:

Stovky letadel vyletí každý rok vysoko do stratosféry. Mají zde za úkol rozprášit miliony tun kyseliny sírové. Malé částečky sirného aerosolu pak odrazí část slunečních paprsků zpět do vesmíru a Země se vyhne hrozbě stoupající teploty. Alespoň na chvíli. Každý rok bude potřeba rozprašování zopakovat. Taková je vize geoinženýringu, cíleného upravování atmosféry na globální úrovni.

Změnit to chce David Keith: "Nevím, jestli se to někdy uskuteční. Ale jsme v nepříjemné situaci a důsledky globálního oteplování nezastavíme pouhým omezením emisí. Podle mne by bylo naprosto šílené tuto cestu neprozkoumat."

"Jediná věc, která nám může v následujících generacích skutečně pomoci, je geoinženýring," je přesvědčen Keith.

Je velice směšné (alespoň z mého pohledu), jak redaktor iDnes.cz v témže článku ještě odkazuje na někdejší článek, vyznívající ostře proti teorii chemtrails. (Blud: Tajná letadla práškují Česko. Lidstvo má být sterilizováno) Idnes nám všem nejdřív před léty tvrdí, kterak je teorie chemtrails nesmyslná, věnuje tomu dohromady alespoň dva články, aby lidi podporující konspirace dostatečně pohanila a znemožnila je. Ale dnes si ráčí nám sami od sebe napsat, že to vlastně zase taková blbost ani blud není... Kdyby iDnes.cz byla osoba, pravděpodobně by právě trpěla rozdvojením osobnosti!

Výše uvedené citace dokazují jedině to, že vlády ten svůj geoinženýring a ničení atmosféry již začínají pomalu, ale jistě propagovat. Necháte se touto propagandou ovlivnit?

Kdyby se v následující době více mluvilo o globálním oteplování, nedivte se a nemějte strach globálního oteplování. Kdyby se dělo až příliš mnoho katastrof v počasí, nehledejte hned příčinu v globálním oteplování, ale v lidech! Mějte na paměti, že pár „vyvolenců“ může manipulovat s veřejným míněním. Neskočte na špek této propagandě. Umělé úpravy počasí ničí přirozenost v atmosféře a celou planetu. Je také málo slunce, protože často máme na nebi uměle vytvořené mraky, které ani nemají přirozený vzhled!

Viz. také článek: Od začátku roku je množství slunečního svitu podprůměrné

Zatímco se globálně již pár let vůbec neotepluje, neustále se hledají nové možnosti, jak planetu uměle ještě víc ochladit. Jsou to šílené a nebezpečné nápady, které mohou mít dalekosáhlé důsledky.

Je známo, že počasí má velký vliv na psychiku i na organismus lidí. O tomto vlivu částečně píše i meteorolog Vladímír Seifert ve své knize „Rozumíme počasí“. Kapitolu o vlivech počasí na člověka si můžete přečíst v mém článku Vladimír Seifert: Vliv počasí na člověka je velký, kde danou kapitolu doslovně cituji.

Kdyby nebylo počasí, neexistovala by ani příroda.

Víte tedy, že počasí má vliv na lidi i na přírodu. A pak se dozvíte, že s tím všudypřítomným elementem přírody, který má na všechno vliv a bez kterého by ani neexistovala na pevnině voda, si hraje člověk. Dozvíte se, že se v tom pravidelně rýpe, pořád něco zkouší a přitom přírodě nikdy do hloubky neporozuměl... Zemi je právě podle výpočtů astronomů 4500000000 let a manipulace počasí ke svému životu opravdu nikdy nepotřebovala!

Lidé by neměli dopustit, aby tyto pokusy s atmosférou pokračovaly. Může totiž jít i o jejich životy, a to v okamžiku, kdy se kvůli úpravám počasí zhroutí klimatický systém. Pak bude tolik katastrof, že nebude třeba ani globální oteplování.

Čtenáři, zamyslete se: Nechcete žít pod zdravým, blankytně modrým nebem? Na planetě, kde počasí neřídí pár „vyvolených“ lidí, ale krásné přírodní cykly a/nebo Bůh? Bolí vás klouby, když přichází změna počasí? Všímáte si, jaký vliv má počasí na přírodu kolem vás? Jaký má vliv na vás? Myslíte si, že pokud se v systémech počasí rýpe člověk, že všemu rozumí a v ničem nemůže chybovat? Jste přesvědčeni, že globální oteplování je až taková hrozba pro svět – a jste si jisti, že dnešní zkorumpované vlády světa by úpravy počasí určitě využily v prospěch lidstva? Existuje vůbec to globální oteplování?

Je možná na místě také se ptát, co by se stalo s počasím, kdyby řízené úpravy ze dne na den po těch letech skončily. Není možné, že pak by se musely až bolestivě vyrovnávat extrémy, které si člověk způsobil sám svými vcelku dlouhodobými zásahy do přírody?

Žijeme zkrátka opravdu v době plné dilemat, které si žádají řešení...

"Kdyby to mělo být jednorázové rozhodnutí, zda ano, nebo ne, tak jsem i já celkem proti," dodává Keith. Ale protože se může začít postupně, myslí si, že nesmíme ztrácet čas. Doufá, že se regulací slunečního záření pomocí síry budou zabývat vědci i politici, aby vznikla rozumná výzkumná platforma, která později umožní uvést experimenty do praxe.

"Ještě nevíme dost na to, abychom mohli začít. Ale podle současných poznatků to vypadá, že musíme tuto možnost brát vážně," zdůrazňuje Keith. "Bylo by zbrklé, kdybychom se jí vyhýbali."

Kurzívou vyznačený text je ještě jedna citace z článku na iDnes.cz, který nás po zesměšnění zastánců konspirací informoval, že manipulace s počasím jsou v dnešní době vlastně normální. Můj komentář k této citaci:

Ať pan Keith zase tolik nelže, že ještě nemůžou začít, když úpravy počasí už dávno probíhají. Nebo – chce někdo říct, že například tlak na OSN kvůli zastavení geoinženýringu je falešný? Zpochybní někdo zprávy od WMO (Světové meteorologické organizace), které o manipulacích počasí otevřeně hovoří? A myslel pan Keith ten stejný projekt s rozprašováním síry, co vymýšlejí na Harvardu, nebo je to zase něco jiného, dalšího? (Nedozierne dôsledky: Vedci chcú do vzduchu rozprášiť tisíce ton chémie!)

Hlubší a krátká úvaha na závěr

Když už jsme se dočkali doby, kdy na nás má padat záměrně sypaná síra, zamysleme se nad Biblí a nad tím, co se v ní píše...

Každá mince má dvě strany, jak se říká. Tak kterou stranu si zvolíme? Strach je opak lásky. Strachem jsme dnes zásobovaní na každém kroku, lásky je málo... Lásku prý ztělesňuje Bůh. Kdo nebo co může ztělesňovat strach, pokud to vezmeme podle Bible a křesťanské víry?

Kterou stranu si zvolíme pro své srdce a svědomí? Necháte se vždy jen ovlivňovat okolním světem, který má spoustu problémů, nebo půjdete vlastní cestou?

 

Viz. také článek: Bordel v počasí (1): Mraky jako ožralé, oblačnost se točí opačně

Autor: Jaroslav Krejčí | čtvrtek 9.5.2013 23:45 | karma článku: 20,25 | přečteno: 1386x
  • Další články autora

Jaroslav Krejčí

Alergie, alergici a jejich jarní (nebo celoroční) problémy

Když zrovna nemám lék proti alergii, a chci být "obrněn" tímto lékem, zcela výjimečně to řeším tímto nouzovým způsobem - ke kterému jsem se musel uchýlit jen jednou za svůj dosavadní život.

26.4.2014 v 18:38 | Karma: 7,02 | Přečteno: 605x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Malost, velikost, výsledek, příčina, životní příznaky a materiály..

Zrovna nevím, jak jinak nadepsat tento článek. Nějak se stalo, že mne védský Šrímad Bhágavatam, s tím, jak jej dál a dál studuji, začal automaticky poutat k dalšímu studiu. Proto nyní nadepisuji článek takovým poněkud neurčitým nadpisem. Šrímad Bhágavatam je natolik silná kniha, že obsahuje vysvětlení duchovních principů a zákonů - vytvořených Nejvyšším Bohem - do takové míry, že vlastně shrnuje všechny oblasti našeho života do takové jakoby "kostky" a dává tomu různá pojmenování a přirovnání. To je také jeden z důvodů, proč mne Šrímad Bhágavatam tak upoutal.

16.4.2014 v 22:39 | Karma: 5,93 | Přečteno: 349x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Krejčí

Spletitá krize na Ukrajině

Na jedné straně je plyn, za který nebylo zaplaceno. Na straně druhé extremisté, kteří používají mnoho násilí i tehdy, když byli varováni. Pak je tu určitě i ten aspekt, že státy, které jsou v krizi jakkoliv zúčastněné, hledají určité záminky, jak z krize vytěžit něco pro svůj mocenský prospěch.

15.4.2014 v 15:46 | Karma: 9,05 | Přečteno: 707x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Krejčí

Světové elity vytvářejí mlhavo

Když politik dělá špatné věci, které jsou někdy i proti lidskosti (anebo celému lidstvu), dělá všechno proto, aby pravda o jeho zvěrstvech nikdy nevyšla na povrch. Ale jak může kdo očekávat, že velké zločiny budou nějakým zázračným způsobem (nebo činnostmi coby výtvory jejich vlastních myslí) omilostněny? Ublížil-li politik coby vůdce společnosti nevinným lidem, jak může očekávat, že jeho činnosti zůstanou navždy neodhalené?

12.4.2014 v 22:22 | Karma: 9,49 | Přečteno: 635x | Diskuse| Politika

Jaroslav Krejčí

Ne, že bychom žili jen jednou. Rodíme se znovu a znovu.

Proč se celý život strašit, že existuje jen jeden život, po kterém nic není, když autoritativní Védy to nepotvrzují? Proč se těmito otázkami vážně nezabývat, když i kvantoví fyzici se existencí Boha a existencí paralelních vesmírů také vážně zabývají - a dochází k zajímavým výsledkům?

12.4.2014 v 14:08 | Karma: 8,39 | Přečteno: 703x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Dostával jsem balíčky, ne peníze, řekl Bystroň ke kauze úplatků od Rusů

26. dubna 2024  16:37,  aktualizováno  16:50

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v...

Wau, skvělé, úžasné. Podvodníci imitují známé weby, falešné jsou i komentáře

26. dubna 2024  16:39

Internetoví podvodníci zneužívají zavedené značky a snaží se tak z lidí vylákat peníze. Podvrhnuté...

Kontrast v odvodech v Kyjevě a venku je neskutečný, říkají reportéři iDNES.cz

26. dubna 2024  16:04

Podcast Únava vojáků i civilistů na Ukrajině je vysoká, ale stejně tak i morálka. Redaktor Michal Voska a...

Žena nedbala varování své banky, falešným makléřům poslala přes milion

26. dubna 2024  15:57

Podvodníkům naletěla dvaašedesátiletá žena z Jičínska, která nedbala ani upozornění ze své banky,...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.