Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UU

hryhryhry

17. 2. 2012 16:55
pořad je velká s r a j d a

je to na pořad na ...exkrement, leč pro stádo ovčanů a hlavně pro jejich šéfy a bači je důležitý, protože v v jednoduchých hlupáčcích vytváří dojem : ano my tady máme demokracii, my můžeme diskutovat to přece za komančů nebylo!; sám pořad je tedy jakési klamavé NIC. Lživá reklama pseudodemokracie.Papaláši jsou vždy jakoby Jílkovou ukřičeni, není čas na NIC, a Jilková spolu s tvůrci pořadu jdou vysmátí s plno chechtáky /od daňových poplatníků, toho plebsu/ v klídku spát, zatímco rozzuřený divák neusne. A papaláši pokračují dál ve svých zlodušských činnostech za veliké prachy a jsou vysmátí.Já už na to dávno nekoukám, nemá cenu si kvůli darebákům ničit zdraví.Dnes bychom mohli klidně jít znovu zvonit klíči a ono by se jenom smáli, oni budou reagovat jedině na zvonění k a la šni kov a. To je můj názor, ale mohu se i mýlit a v tom případě se omlouvám;-D

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

17. 2. 2012 16:59
Re: pořad je velká s r a j d a

omluva za vložení 2x, potíže s připojenímEU

0 0
možnosti

jarinka

17. 2. 2012 9:16
Jste sympaťák

a Máte pravdu.

Projděte takový Kaufland a Máte dost.

Přehlídka nevkusu a chemického průmyslu. Budova je bez oken. Obrovské prostory, ale projít pořádně nemůžete, protože v uličkách je naskládané harampádí z Číny "vše za patnáct". Vyhnaná zelenina, navoskované ovoce, cukrovinky s umělou želatinou, která vám klouby nespraví, ale odrovná. Čokoláda není čokoládou - klamavý název. Místo piva výplachy sudů. I ty nejdražší zmrzlinové krémy mají daleko do dobrých socialistických nanukáčů za deset korun. Pečivo jako bábovky a záviny - z ciziny, odporné chemické chuti. Škrob se přidává i do tvarohu, co se prodává v alobalu. Masové konzervy bych nekoupila z důvodů podobných jako u kečupu.

1 0
možnosti
ZM

zmat

17. 2. 2012 8:38
pořad Máte slovo,

námět vyborný, obsazení hrozné

0 0
možnosti
SL

suzzie

17. 2. 2012 22:24
Re: pořad Máte slovo,

a nejhorší moderátorka M.J.

0 0
možnosti
PN

Ftipnejj

17. 2. 2012 7:50
vcera

Jilkova by nemela to svinstvo brat, alespon ne kdyz jde do televize. To co vcera predvadela, to byl bes .... a ten panacek co tam byl za "obcany" to same .... tretinu poradu resi, zda si mame ci nemame koupit med v medvidkovi ... jeste ze Plzen alespon uhrala bod

0 0
možnosti
FS

aroneček

17. 2. 2012 7:47
Díval jsem se několikrát

na tento pořad a můžu s plnou odpovědností tvrdit,že Jílková je jenom uještěná hysterická ženská,která nenechá lidi domluvit,skáče do řeči,prostě počíná si jako nevychovanec.Ten její pořad je zbytečný,nikky se tam nic nevyřešilo,prostě je to pořad impotentní a divím se české televizi,že tam ještě Jílkovou drží.

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 2. 2012 8:04
Re: Díval jsem se několikrát

hysterie je poměrně běžný projev zejména ženského pohlaví, pokud jejich požadavky nejsou přijímány . Pochopitelně, v mnoha případech jsou ty požadavky neoprávněné, a partnerovi nezbyde než dotyčnou patřičně zpacifikovat nebo opustit.

Ovšem, v mnoha případech ta dotyčná   hystericky braní potřeby svých dětí a své rodiny když jiné prostředky sellhávají. Co pak?? Na současnou koaliční squadru už rozumné argumenty neplatí, a občance už nic jiného než hysterické výlevy nezbydou.Pravda, kdyby tam byl chlap a řešil to tak že by panu náměstkovi a dalším dal pořádných pár do držky, asi by to lepší, ale to už by nemohla ČT vysílat vůbec.. :-)

1 0
možnosti
PH

petrph

17. 2. 2012 7:40
a?

Bohužel jsem ten pořád nesledoval, manželka prohlásila že na to už nemá nervy.Ale - vyplynul z toho nějaký závěr, zástupci ministerstva slíbili že zavedou nějaká tvrdá opatření,která situace zlepší ? Silně pochybuji...

Podobně, p.Drábek už se k problémům sociálky vyjadřoval mnohokrát, a rovněž komentoval i tu zprávu informatiků a zubil se u toho, že by s tím mohl objíždět estrády jako Štercl..A taky nic..

Konečný výsledek, musíme to vydrže do příštích voleb, a pak uvidíme. I když, podle současného rozložení předvolebních preferencí to vypadá, že i do levicové koalice se příště TOP09 dostane a aspoň Kalouska a Drábka budeme vídat ve vládě dál...

0 0
možnosti
FB

nejchytrejsi

17. 2. 2012 6:03
hm

sem kecup nemel v hube pet let, ta vec je u vod podstaty tak hnusna ze se neda zkazit ani rozmixovanou kosti nebo ministrem, vc. namestka

0 0
možnosti
IH

misaviki

17. 2. 2012 8:24
Re: hm

Mě vaří kečupy máma, fantastická záležitost - jen rajčata, trocha cibule, cukr a sůl, paráda. S těma srágorama v obchodě se to nedá srovnat. Nebo si ještě vozíme kečupy z Itálie, jsou to prakticky jen pasírovaná rajčata, výborná záležitost....

0 0
možnosti
JZ

lapac

17. 2. 2012 3:15
Abychom

se vratili ke kvalitnim potravinam a svym vlastnim, meli bychom zastavit dovoz, vytvaret si vlastni potraviny a vlastni zemedelstvi. Kdo maji byt ti MY mily Jaroslave? A ke ktere kvalite potravin se mame vratit?

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 2. 2012 7:56
Re: Abychom

je to všechno o kupní síle obyvatel. Ty skutečně kvalitní potraviny jsou u nás prodávány mnohem dráž, v různých specializovaných prodejnách   , jako "ekologicky nezávadné a podobně", mrkněte se občas  za kolik nabízejí na takzvaných farmářských trzích za "zdravé" potraviny.

Tudíž hypermarketům pak stačí prodávat šunt o něco levněji a snadno prodá, protože většina lidí na víc ani nemá. Pokud by byly,jako na Západě mnohem vyšší platy, tak by si každý šel nakoupit za svoje kvalitní peníze kvalitní potraviny -napřed do těch delikates prodejen i ekotrhů,ale pak by i hypermarkety musely sami dodávat kvalitní potraviny za nížší ceny aby vůbec něco prodaly.,..

2 0
možnosti
OU

17. 2. 2012 0:52
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
L8

Livrak 8

17. 2. 2012 3:54
Re: nelži

Ty seš ale kus něčeho.

1 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

17. 2. 2012 0:24
...

Akorát ta Jílková si myslí, že je to její televize. Takové chování, kdy hysterčila, že se z jednoho hosta zblázní, víceméně ho urážela, odebírala mu slovo, aniž by mohl něco říct, tak to rozhodně výborné nebylo.

A ten človíček s medem, no jestli toto není demagogie, tak už nic. Navíc, kdy dramaticky ukáže zlevněné koupené jahody, kde bylo pár shnilých, to dramaticky nesmyslně zveličovat, to taky výborné nebylo.

To je těžce zavádějící.

Ten pořad nebyl výborný, ten pořad byl nezvládnutý.

Jo, nepochybuji, že existují nekvalitní potraviny a že obchody někdy podvádí. Ale bylo řečeno, ty potraviny na trhu jsou nezávadné. Někdo jí gothaj a někdo uherák. Někdo jezdí trabantem, někdo jezdí mercedesem.

0 0
možnosti
B

bolo-ontario

17. 2. 2012 0:53
Re: ...

Píšete: "Jo, nepochybuji, že existují nekvalitní potraviny a že obchody někdy

podvádí. Ale bylo řečeno, ty potraviny na trhu jsou nezávadné. Někdo jí

gothaj a někdo uherák. Někdo jezdí trabantem, někdo jezdí mercedesem" konec citace. JUDr. Jaroslav Janeček z Agrární komory ČR ale uvádí ve svém článku, který jsem zveřejnil na http://jaroslavkrejci.blog.idnes.cz/c/157989/Vite-co-ve-skutecnosti-jite-Mate-na-to-zaludek.html toto: Citace: "Kdo kupujete dražší párky a nemáte je přímo z nějaké malé porážky, nejásejte. Tyto molitanové masokostní moučky se dnes přidávají i do dražších párků. Jak jsme však byli ubezpečeni Informačním centrem bezpečnosti potravin, z tvrdého strojního oddělování při výrobě separátu (SOM - strojově oddělené maso) se získá velmi jemná masová pasta složená z částic menších než 1 mm, takže nehrozí žádná újma na zdraví. Akorát, že to žereme!"

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.