Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Wiky01

26. 2. 2012 15:30
Kvalitu potravin máme takovou jakou jsme si vybrali ....

Dnes je taková zvláštní doba kdy snad poprvé v historii lidstva si nediktuje cenu produktu výrobce ale řetězec do které ho je produkt dodáván, alespoň v některých případech to tak skutečně je. A tím se dostáváme do začarovaného kruhu ze kterého nemůže vzejít nic dobrého... řetězec má největší prodeje z těch nejvýhodnějších a nejlevnějších produktů, takže tlačí na výrobce aby snížil cenu, výrobce ubere na kvalitě, cenu sníží atd.... a tím si zajistí další odbyt ... a z tohoto kruhu .... není úniku .... je jediná cesta ven... ošizené a nekvalitní potraviny nekupovat, .... Bohužel se obávám že češi mají ten typ mentality který to nedovoluje. Zatím to moc nevypadá .... kdo by měl zájem, o nějaký informace o tom co jíme, mám pár zajímavých článků o potravinách na http://www.covamnereknou.blog.cz - dávám tam to nejzajímavější co najdu, mohlo by se to jednou hodit. (sekce "zdraví") .... Obecně paštiky jsou kapitola sama pro sebe, můj známý pracoval 2 roky ve výrobně paštik .... takže vím. :)

0 0
možnosti

zmat

26. 2. 2012 15:46
Re: Kvalitu potravin máme takovou jakou jsme si vybrali ....

R^R^R^

0 0
možnosti

čistotné čuně

26. 2. 2012 12:08
A co teprve dětskej tatarák!!!

1 0
možnosti

ivahut

26. 2. 2012 10:33
Fakt nevím, co vás tady vášní

Jestliže stojí pětideková paštika zhruba pět korun, jen idiot si může myslet, že je z masa a jater. A kdo takoévé "dobroty" dává malým dětem, stejně žádným rozborům neuvěří.

2 0
možnosti

zmat

26. 2. 2012 10:15
pane Krejčí,

najděte si už nějakou ženskou ......

2 0
možnosti

captain cook

26. 2. 2012 7:44
uprimne receno

Nikdy jsme nasim detem pastiku nedavali a nedavali bychom ani dnes. Nejakou detskou v konzerve ( ani nevim, ze by se v zemi kde ziji vubec vyrabela) ani tu normalni z delikatesu.Je lepsi jim dat cerstvou stravu.

1 0
možnosti

Gwendolyn!

26. 2. 2012 5:03
Skutecne peklo, bohuzel ne prekvapujici

E120 je jiz znama vec, stale uzivana vsude mozne Lide rozhoduji penezenkami. Levne blafy porad nekdo kupuje a pak se chamtivy obchodnik muze radovat. Proda smejd a ma zisk. Driv tohle nebylo, protoze komuniste nemeli chemii a tudiz se tak nepodvadelo. Proto opravdu ctete etikety, ale casto nevidite, co vlastne ve vyrobku je a kde je vyroben (vyrobeno pro....xx)

0 0
možnosti

captain cook

26. 2. 2012 6:21
Re: Skutecne peklo, bohuzel ne prekvapujici

mozna se nepodvadelo chemicky, zato ale se bezne sidilo na obsahu a kvalite mas kde se mohlo, podvadelo se podvahou u vazeneho zbozi a hodne take prebalovanim prosleho zbozi, prosle salamy do salatu atd. Co se dnes deje v Albertu, Lidlu atd je jen pokracovani praktik vyvinutych za totality.

(Take znam vysledek: rodinny domek v Praze koupeny koncem 60.let z uspor 2 clenu rodiny pracujicich par let v delikatesu jedne samosky)

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.