Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doporučuji autorovi: doučit fyziku, přírodovědu, chemii,  občas i češtinu.

Potom teprve začít přemýšlet nad hloupostmi. A najednou přijde na to, že se vlastně téměř všechno dá vysvětlit celkem normálně.

0 1
možnosti

Člověče, vy si myslíte, že v minulosti byly hladomory jen omylem lidí, nějakou počítačovou hrou8-o a né extrémním počasím? Stačí pranostiky, které jen opisují historii počasí, např.  únor bílý, pole sílí....studený máj, ve stodole ráj[>-]

Dříve prostě lidé museli žít s přírodou a zkušenosti se předávaly z generace na generaci.

Vy jste prostě generace, která zkušenosti předešlé generace neslyšela, asi slyšet ani nechce a dělá si co chce...naštěstí ne všichniV

Ty stromy jsou zdravé, jehličnany ( a nejen ony) takhle rostou, vrcholový pupen roste vzpřímá a onen terminální výhon zakládá boční pupeny, z kterých příští rok  vyrostou postranní větve a ty se dále větví a takhle to dál pokračuje několik desítek let.

Zkuste nějaké vlákna na netu, zahrada.cz třeba....

0 0
možnosti

"Co se asi bude dít, až stromy ještě kousek dorostou a pořád budou mít tak slabé kmeny a větvičky?" To je asi taková úvaha, jako kdybyste přemýšlel, jestli by opravdu byly potřeba rybníky, kdyby se ryby daly chovat v rektu... Ty stromy rostou úplně normálně. Smrk vždycky vyhodí jeden dlouhý výhon a z něj se pak níže odpojují další větve. Ty samozřejmě v dalších letech sílí a od vrcholu se celý proces opakuje. Zbytek jsou jakési konspirační bláboly. Pokud se domníváte, že je "existence elektromagnetických zbraní, jako je HAARP, prokazatelná", můžete prosím poskytnout ty důkazy, které je prokazují?

1 1
možnosti

Proč žádáte autora o důkazy, když mu nevěříte? Pokrytče. Nebuďte línej a vyhledejte si je. Bude to obtížné, protože když někdo dělá něco v utajení, tak s důkazy na trh nechodí.;-)

0 0
možnosti

Když už hned v úvodu článku lžete - co si asi myslet o zbytku? Ceny zemědělských komodit (tedy i obilí)  světových burzách v poslední době totiž klesají...

3 2
možnosti

Už Masaryk říkal,že přemýšlení bolí. Většina ovčanů věří všem zprávám,aniž by se nad některými zamysleli. "Nevzdělaný má jistotu,moudrý pochybuje." Byla skutečně náhoda,že na konci předeminulého roku všechny tv stanice,včetně Novy,informovaly ve zprávách celých 30minut/!/a 6 dnů/!/ za sebou o jednom jediném člověku. Jak to,že ani na Nově nebyla informace ani o jediné nehodě či vraždě? Pro nechápavé napovím,že šlo o V.Havla. Je to skutečně náhoda? Neovládá někdo media? Je to skutečně jen má konspirace,když na Nově během šesti dnů věnují celé zprávy jednomu člověkovi a nestane se jediná nehoda? Zkuste se prosím zamyslet nad tímto faktem. Člověk s velmi nízkým intelektem nepochopí ani tuto velmi nápadnou záležitost. "Vše souvisí se vším."

3 3
možnosti

Tyto přírodní úkazy,tsunami,solárky,žluté nesmysly atd ,to vše má souvislost s NWO. EU je předehra NWO. Turecko i Rusko jsou částečně v Asii. J.Orvel se v románu Rok 1984 zminuje o Euroasii. Psal Farmu zvířat v době,kdy se o komunismu moc nevědělo.Pročpak proběhla "revoluce" ve všech postsocialistických státech tak hladce?!?

2 2
možnosti

Zde jde o tzv. fenomén prahu, což je určitý předěl a poznávání určitých skutečností a jevu. Zde tento práh má jméno a to konspirační. Jinak řečeno v člověku se začne projevovat tento tah a potřeba a tím podvědomě k sobě přitahuje podobné skutečnosti až do momentu, kdy pozná že něco nehraje a je "nucen" poznat hlouběji celý ekosystém až do doby prohlédnutí. Těch prahu je mnoha vedle konspiračního, je zde práh samaritánství a spasení, atd. Proti těmto nastavením pak nemá cenu "bojovat" neboť zde zatím proces není ukončen a prohlédnut.Vždy se po nějaký čas ve společnosti vzedme vlna těchto lidiček a vzniká třeba fenomén roku 2012.

Tyto PRAHY se vytváří v procesu lidské duševní puberty, jež není celoplošná, je to osvobozování se od vlivu společnosti a jejich dogmat a zjišťuje se jak je mnohdy až destruktivní, což má i svůj účel ... .

1 1
možnosti

Bohužel většina ovčanů na světě neví co je NWO,chemtrails,HAARP a ani není schopna o tom přemýšlet. Jak je možné,že ministerstvo obrany dovolí,aby se u nás provozoval chemtrails ?!? Proč od toho dávají všichni politici ruce pryč i když o tom ví? Jde jim snad o život,zveřejní-li tato fakta ? Tsunami 3x za sebou  během pouhých deseti let je příliš podivné-HAARP.

0 3
možnosti

Ministerstvo obrany dovolí, protože musí, už do toho nemá co kecat. Naše vláda dala plně k disposici náš vdušný prostor NATO. Nejsem si jist, ale možná, že tu není ani oznamovací povinnost.;-)

0 0
možnosti

Smrk je chladnomilný strom, takže se mu v mírných a teplejších oblastech z principu nedaří. Když budete pěstovat na zahrádce banány, taky nebudou nic moc. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Kam sahá paměť lidstva? Kam sahá paměť naší civilzace?

My víme houbeles, jestli zrovna takhle nezačínala doba ledová, kdy se to najednou zbláznilo a pak šup - tuny sněhu a ledu. To mamuti vyhynuli než bys řekl ševc... na to je každej pojašenej ekolog i falolog krátkej.

No a chce-li někdo hlásat o krásách přírody, měl by se možná podívat napřed do zrcadla, na kolik se příroda vyřádila na něm. On ten zjev dost někdy tu pravdoláskařskou kráso-bio-argumentaci oslabuje. ;-)

0 2
možnosti

A Vy jste se do zrcadla podíval ? Pokud ano, co jste zjistil ? Co vyjadřuje Váš zjev ? ...

2 1
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.