Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste nevzal v uvahu jeste jeden faktor a to je "bulvarnost" tohoto serveru. V podobnych clancich nemuzete hledat zadna moudra nebo informace, nemuzete je cist doslovne a hlavne PROBOHA nad nima nesmite MYSLET ! Natoz delat nejake zavery nebo analyzy ;-D Jsou tu jen aby se vyplnila mezera mezi reklamnima plochama, nic vic...R^

1 0
možnosti

To chce klid. Takovéto manipulace s počasím nikdy neprojdou, a to právě proto, že nevíme, co to udělá. Následkem může být vlna sucha v oblastech, kde jinak normálně prší, prudké ochlazení jinde, apod. To nebude nikdo riskovat. A chemtrails jsou jenom pohádky pro velké děti - z letadel, která nad námi prolétávají, nás opravdu nepráškují. Ostatně, povšimněte si toho plánu rozprašovat kyselinu sírovou vysoko ve stratosféře. Takovéto rozprašování byste určitě neviděl (je to opravdu vysoko) a určitě by to nevypadalo jako kondenzační čáry za dopravními letadly.

0 1
možnosti

Zrovna dnes bylo  chemtrails jak vyšité. Čáry držely 5 -slovy PĚT hodin a nebyly to mraky. Někteří lidé už z toho mají zdravotní problémy. Jedná se o baryum. "Omylem" to občas dají i v televizi. Kdo nechce vidět, tak neuvidí, i když je to vidět celé dopoledne, zvláště v jasných dnech začínají už kolem 6.hod. V mediích se o tom samozřejmě nesmí mluvit, může se to jen zesměšnovat jako konspirace. Občas so brzo ráno podívejte na oblohu-je jen otázkou času, kdy to uvidíte. Kdo tvrdí,že jde o nesmysl,vysmívá se sám sobě.

1 0
možnosti

věta " Kdyby nebylo počasí, neexistovala by ani příroda." mluví za vše ;-D

0 0
možnosti

Výborný článek! R^

3 4
možnosti

Moc to nesleduji, ale jsem chemik. Vy píšete, že se rozprašuje síra (žlutá pevná neagresivní látka). V citaci článku se píše o kyselině sírové. To je ale něco diametrálně jiného.

Tak jak to vlastně je?

6 0
možnosti

Já myslím, že reagujete zbytečně. "Autor" si ze čtenářů IMHO dělá srandu. :-)

5 0
možnosti

Kolikrát už v historii země došlo ke skutečnému oteplení a opětovně k ochlazení o desítky stupňů? Zem to vždy přežila. A dodnes se přesně neznají důvody. A to byla často koncentrace CO2 několiksetkrát vyšší než teď.

6 1
možnosti

10. 5. 2013 8:58

Několiksetkrát vyšší?????8-o ;-D

1 0
možnosti

Čína odstřeluje oblohu směsicí stříbra, vytváří to srážky a děje se tomu už desítky let.

1 3
možnosti

P79e48t84r 43L25u74k37e38š

10. 5. 2013 11:05

Mraky se buď nechají vypršet předčasně (aby dámám v průvodu nezmokla načesaná hlava), nebo se vyvolá déšť v lokalitách trpících suchem. Jodid stříbrný (mimo jiné) se pro tyto účely používá pěkných pár desítek let a to nejen v Číně. Podobné experimenty se kdysi dělaly i u nás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.