Video z izraelské televize: "Jsi nácek, Ježíši, jsi nácek"

Křesťané se Židů nemůžou ani dotknout, nemůžou je kritizovat. Protože pak se dotyčný kritik vystavuje nebezpečí, že z něj někdo udělá antisemitu. Ale tak zvaní "svatí" Izraelité, Židé, můžou takovým nechutným způsobem urážet veřejně Ježíše a všechny křesťany? A beztrestně?

Dozvěděl jsem se, že na publicistu Adama B. Bartoše podal Ondřej Liška ze Strany Zelených a redaktor Jiří X. Doležal z Reflex.cz trestní oznámení kvůli údajnému antisemitismu. Z čeho by kdo měl obviňovat izraelskou televizi ze zveřejnění podobného hnusu jako je níže na videu? O Židy se nikdo nemůže ani otřít, aby neměl problémy, ale Židé můžou urážet křesťany a nazývat Ježíše slovem "nácek"?

Nikdo nemůže vlastenecky hájit národní zájmy a pověst jako Adam B. Bartoš, když vidí, že národní zájmy někdo narušuje? Hned je z něj antisemita, když za problémem rozkrádání a přebírání národního bohatství vidí Židy u moci a může to doložit argumenty, nikoliv jen prázdnými slovy? Hned je z něj antisemita, když se skutečného nenávistného antisemitismu ani nikde nedopustil?

Zatímco Židé můžou špinit Ježíše a urážet tak všechny křesťany - a všechno je v pořádku?

Facebooková skupina "Nesouhlasím s obviněním Adama B. Bartoše z antisemintismu": http://www.facebook.com/groups/288846851183716/

 

Autor: Jaroslav Krejčí | čtvrtek 23.2.2012 4:05 | karma článku: 25,26 | přečteno: 3328x