Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dampfer

30. 10. 2010 0:02
A tak asi

jste zkopíroval tézi marxizmu--leninizmu, ano USA světový četník zotročí celý svět,, zatímco realitou bylo, je a bude, že Stalinova vůdčí myšlenka byla:: zvítězí proletariát celého světa pod vedením první komunistické země--- Sovětského Svazu-- Ruska, které je na špici světového boje za komunizmus na celém světě !! Dnešní stav je::: každý Rus se domnívá, že mu patří celý svět!!!(((Karlovarskem u nás počínaje))).

Za 2))--- jelikož je zeměkoule přelidněna skoro 7 miliardami lidí a odhad do roku 2065 je cca 10 miliard----- zřejmě bude velmi nutné zavést vyšší organizaci kontinentálního rozměru. Prostě jinak se to nezvládne ((místo, potraviny,voda, ENERGIE))--- a bez tvrdé organizace nastane obrovský až smrtelný chaos a války o zdroje. KDO to nevidí-- je utopista až méněcenný poeta-- a vlastně je škůdcem lidské společnosti.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

30. 10. 2010 8:00
Re: A tak asi

Kazda zeme se snazi ovladnout, co nejvice jde, je to logicke a pririzene. S rozpadem SSSR ma jasne prim USA. Ale nevidim v tom nic super spatneho. MInimalne se USA musi starat, aby ji nevyrostla konkurence, pripadne, pokud by hodne tlacila, aby se proti ni nespojilo vice sttu, co by ji dohromady udolaly. Tohle bude delat svetovou rovnovahu. (samozrejme to nehovori o lidech, zrizenich v zemich a svobode obcanu, to je jina vec).

ad 2 - naopak, vypada to, ze populacni boom skoncil. Zatim je to nejvic videt v tzv. zapadnich civilizacich, ale co jsem cetl, tak odbornici predpokladaji, ze se tento trend rozsiri i do zbytku sveta, takze naopak rust populace se zpomali (coz se uz deje) a pak i poklesne.

0 0
možnosti
VM

Snowwily

30. 10. 2010 0:01
Obávám se, že jste nepochopil...

Pan Klaus, stejně jako většina normálně myslících lidí, považuje tyt o teorie za bláboly. Tady jde spíše o fakt, jaký začíná fungovat EU... podle Lisabonské smlouvy a třeba návrhů EK na vytvoření zv. parlamentu. Současná reprezentace (složená z velké čsti němců a francouzů) se snaží mít rozhodující vliv ve všech orgánech.. na to pan Klaus naráží...

0 0
možnosti
G

geo.novotny

30. 10. 2010 0:00
.

;-D

G.N.

0 0
možnosti
A

anozavislak

29. 10. 2010 23:49
Upresneni:

USA samotne nemaji zajem na NWO. To jsu lide v pozadi, kteri jsou z jinych narodnosti, hlavne z evropy. Staci se podivat na seznam ucastniku Bildenberg. Kazdy druhy je zid.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

30. 10. 2010 0:46
Re: Upresneni:

Tak to se tedy scházejí spíš chudáci. Peníze vlastní Arabové, Rusové, Číňani ...

0 0
možnosti
LB

lord_voldemort

29. 10. 2010 23:38
Co na to Chocholoušek?

Stále kvoká?

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Je mi 23 let, zajímám se o řadu věcí od vědy až po duchovno, snažím se na každou věc udělat svůj názor.